Eladó 250 m²-es családi ház, Győr-Szabadhegy

Azonosító: W34152 - utoljára módosítva: 2018.01.20

Érdeklődni

New House Ingatlan Iroda
Győr, Szérűskert u. 55.
Deák Enikő
06 70 698 5157
enikodeak@gmail.com
Biztonsági kód: 3 + 3 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:családi ház
helység:Győr-Szabadhegy
alapterület:250 m²
ár:61 500 000 Ft  
szoba:6 (nappalival)  
állapota:felújított  
egyedi fűtés; parkoló;

Leírás

Győr Szabadhegy legszerethetőbb részén, annak is egyik legszebb utcájában eladó egy - akár több generációnak is megfelelő - 250 nm-es családi ház.

Az épület 2 (vagy 3) külön bejáratú lakrészre is megosztható, (külön fűtési rendszerrel) de jelenleg a terek összenyitottak.

Az épület földszintjén 4 szoba, konyha, fürdő, wc és spejz található, az emeleten 3 szoba (melyből az egyik szoba 63 (!) nm-es, valamint fürdő és wc került kialakításra.

Adottságai által akár vállalkozók, befektetők számára is tökéletes választás lehet, hiszen társasház is kialakítható belőle!

A családi ház utcai frontja 1970-ben épült, majd 1985-ben épült hozzá a hátsó, -nagyobbik - része.

1998-ban készült el teljes emeleti szint, mellyel egy időben az ingatlan komplett felújításon esett át: új villany és vízvezetékek, valamint új nyílászárók kerültek beépítésre.

A téglából készült épületen 4 cm-es hungarocell szigetelés található, a födém 20 cm-es üveggyapot szigetelést kapott. Tökéletes tájolásának (K-D-NY), valamint a minőségi beépített anyagoknak köszönhetően az épület rezsije meglepően alacsony (a fűtés, meleg víz, és a főzésre használt gáz energia együttes havi költsége mindössze 25.000 Ft !).

A földszinti, hidegburkolatos helyiségekben padlófűtés, míg a többi helyiségben radiátor hőleadók találhatóak.

Az ingatlan udvarán 3 gépkocsi fedett parkolása is megoldható, illetve ezek a zárt épületrészek akár műhelynek is használhatóak, illetve -igény esetén- még egy lakrész kialakítására is alkalmasak lehetnek (a fűtési rendszer itt is kialakított).

A telek hátsó részén kis kert található, melynek locsolása fúrt kútról megoldott, illetve ipari áram is megtalálható az ingatlanban.

Ha Győr egyik legszebb helyén szeretne lakni, s olyan ingatlant keres, mely mindig értékálló befektetés lesz, akkor megtalálta!

Jöjjön el, s nézze meg mielőbb!New House Ingatlan Iroda
9024 Győr, Szérűskert u. 55.
Tel: 06 70 698 5157
E-mail: enikodeak@gmail.com