Eladó 210 m²-es családi ház, Győr-Nádorváros

Azonosító: W23304 - utoljára módosítva: 2017.11.03

Érdeklődni

New House Ingatlan Iroda
Győr, Szérűskert u. 55.
Deák Enikő
06 70 698 5157
enikodeak@gmail.com
Biztonsági kód: 4 + 1 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:családi ház
helység:Győr-Nádorváros
alapterület:210 m²
ár:69 000 000 Ft  
szoba:5 (nappalival)  
egyedi fűtés; parkoló;

Leírás

Győr Nádorvárosban - a belvárostól néhány perces sétányi távolságra - zöldövezeti, csendes utcában eladó egy kétszintes, 210 nm-es, nappali + 4 szobás családi ház.

Az 1000 nm-es telek mintegy fele térkővel borított, az udvar többi része szépen parkosított. Helyet kapott itt egy hangulatos kerti tó és egy automata vízforgató rendszerrel - sósvizes, allergénmentes- tisztító technológiával működtetett- kültéri medence is.

Az elegáns küllemű házhoz tökéletesen illeszkedik az utcafronti kovácsoltvas kerítés, melynek bejárati kapuja távirányító rendszerrel működtethető.

A 2000-ben épült ház 2010-ben 12 cm-es hungarocell hőszigetelést és új kültéri vakolatot kapott.

A lakóház mellett 50 nm-es dupla garázs és egy 25 nm-es, jelenleg irodaként használt helyiség is rendelkezésre áll. Mind az iroda, mind a garázs fűthető, sőt a garázsban klíma is kiépítésre került. Az irodából kézmosóval felszerelt wc nyílik.

A garázs mellett kialakításra került egy 30 nm-es helyiség is, mely jelenleg hűtőkamraként funkcionál.

Az ingatlan lakóterébe a gyönyörű, tömör fa szerkezetű téli kerten keresztül léphetünk be.

A földszinti terekben egyszerre jelenik meg a praktikusság és az elegancia: a konyha- étkező és nappali együttese szép, tágas tereket kínál, egymással összhangban, egy légtérben, de mégis egymástól elkülönülten kerültek kialakításra.

A teret körülölelő számos nyílászárónak köszönhetően a helyiséget a nap minden szakában a fényesség és világosság jellemzi. A konyhából nyíló spejz praktikus tárolóként funkcionál.

A nappaliban kialakított fatüzelésű kandalló nem csak a téli esték hangulatáról gondoskodik, de jelentős fűtési rásegítést is nyújt - használatakor a földszinti helyiségekben szinte nincs szükség az elsődleges fűtési rendszerre.
Az alapfűtést a 2 évvel ezelőtt vásárolt korszerű kondenzációs kazán biztosítja - a hőleadók radiátorok.

A földszinten sarokkáddal kialakított fürdőszoba és külön wc kapott még helyet, valamint a 4 hálószoba egyike. (A hálóban Stanley beépített szekrény szolgálja a ruhák praktikus tárolását.)

Ugyancsak a földszinten került kialakításra egy hatalmas gardrobe helyiség is - amely a család valamennyi tárolási problémájára megoldást kínál.

Az emeletre keményfából készült lépcső vezet.

Itt további három hálószoba került kialakításra és egy zuhanyzós fürdőszoba.
Két hálószoba erkély kapcsolattal rendelkezik, ezekben klíma is beszerelésre került.

Ha a belvároshoz közel keres ingatlant, de szereti a csendet, nyugalmat és a természet közelségét, akkor ne habozzon! Nézze meg ezt a tökéletes családi házat!New House Ingatlan Iroda
9024 Győr, Szérűskert u. 55.
Tel: 06 70 698 5157
E-mail: enikodeak@gmail.com